Vi har hjulpet danske virksomheder
med at vælge bedre software i 15 år

Financial Risk Management Software

Financial Risk Management Software hjælper med overvågningen og evalureringen af markeds- og kreditrisici for finansorganisationer. Disse applikationer automatiserer porteføljestyringen og indeholder både regnskabsfunktioner såvel som systemer til sporing af handler og aktiver samt styring af organisationens compliance-relaterede aktiviteter. Financial Risk Management Software er relateret til Risk Management Software, Banksoftware, Investment Management Software, Loan Origination Software og Loan Servicing Software.

1 resultater

NetSuite, der er blandt verdens førende skybaserede ERP'er, giver brugerne det overblik og den kontrol, de behøver for at kunne tage informerede beslutninger og være sikre i deres evne til at vækste.
NetSuite er en skybaseret alt-i-én-løsning til forretningsstyring, der hjælper mere end 32.000 organisationer med at styrke effektiviteten via automatisering af centrale processer og indsigt i realtid i operationelle og økonomiske resultater. Med én samlet, integreret pakke af applikationer til styring af regnskab, ordrebehandling, lagerbeholdning, produktion samt forsyningskæde og lageraktiviteter giver NetSuite virksomheder det fulde overblik og kontrol over deres forretningsaktiviteter. Læs mere om NetSuite

Egenskaber

  • Operationel risikostyring
  • Kreditrisikostyring
  • Administration af låneportefølje
  • Porteføljemodellering