Vi har hjulpet danske virksomheder
med at vælge bedre software i 15 år

Farm Management Software

Farm Management Software automatiserer virksomhedsadministration, registrering og regnskabsføring for gårde og landbrugsvirksomheder. Farm Management Software-applikationer understøtter typisk månedlig bogholderi, planlægning og prognoser, analyse af produktionsomkostninger, skatteforberedelse og lagersporing.

1 resultater

Mobilapp til udførelse af inspektioner, revisioner, sikkerhedsrapporter, ordrer og mange andre opgaver. Let at bruge og i virksomhedsklasse.
Forms On Fire er mobilappen til nøjagtige inspektioner, revisioner, sikkerhedsrapporter, ordrer og mange andre opgaver. Brugeren sparer tid med allerede udfyldte felter ved hjælp af data fra systemerne. Det er således muligt at spare tid ved ikke at skulle frem og tilbage til kontoret. Løsningen gør det muligt at spare 100 % af den tid, det tager at genindtaste, genmontere, arkivere og distribuere formularer til dem, der har brug for dem. Med sikkerhed i virksomhedsklasse, forbindelser til tusindvis af systemer og ekstrem hjælpsom kundeservice er softwaren til stor glæde for ledelsesteam. Læs mere om Forms On Fire

Egenskaber

  • Afgrøde-/husdyrstyring
  • Indbygget regnskabsføring
  • Arbejdsledelse
  • Lagerstyring