Vi har hjulpet danske virksomheder
med at vælge bedre software i 15 år

Business Continuity Software

Business Continuity Software hjælper organisationer med at identificere trusler og planlægge tiltag til forhindring af datatab og gendannelse af informationsaktiver. Disse applikationer beskytter vigtig organisationsdata i tilfælde af fejl, og skulle uheldet være ude, hjælper de med hurtig genoprettelse af systemfunktioner og adgang til data. Typiske løsninger til forretningskontinuitet tilbyder muligheder for løbende eller planlagt overvågning samt forskellige værktøjer til gendannelse af data i realtid. Sikkerhedskopier kan lagres lokalt eller på en ekstern server. Business Continuity Software er relateret til Databasesoftware.

1 resultater

En omfattende virksomhedsniveau data backup og genopretning løsning for at give din hele virksomheds arbejdsbyrde en kraftig beskyttelse.
Vinchin Backup & Recovery er en nem at bruge virksomhedsniveau databeskyttelsesløsning, der giver omfattende, omkostningsoptimeret, højt skalerbar backup og gendannelsesstrategi for dine forretningskritiske data på virtualiseringer (inklusive VMware, Hyper-V, XenServer, XCP-ng, oVirt, RHV, Oracle OLVM, Sangfor HCl, OpenStack, Huawei FusionCompute, H3C CAS/UIS, ZStack, Proxmox), databaser, massive filer, fysiske servere og NAS-enheder i private sky, offentlige sky og hybrid sky miljøer. Læs mere om Vinchin Backup & Recovery

Egenskaber

  • Risikovurdering
  • Styring af katastrofegenopbygning
  • Sikkerhedskopiering og gendannelse
  • Hændelsesstyring
  • Sikker datalagring
  • Opgavestyring