Vi har hjulpet danske virksomheder
med at vælge bedre software i 15 år

Patient Portal Software

Patient Portal Software gør det muligt for sundhedspersonale og hospitaler sikkert at kommunikere med patienter online. Med Patient Portal Software kan dine patienter selv håndtere deres regninger, se deres elektroniske sygejournaler og udfylde vigtige formularer relateret til patientoptag og forsikring. Er du på udkig efter anden innovativ software til administration af din praksis? Tag et kig på Medical Billing Software, Medical Software, Medical Scheduling Software og Patient Management Software.

2 resultater

Patienter kan planlægge, betale og foretage enhver handling online fra en venlig selvbetjeningsportal. En gratis prøveperiode kan startes i dag.
Med en online selvbetjeningsportal lige ved hånden kan patienter foretage enhver handling, når som helst. Patienternes liv gøres nemmere ved at lade dem booke aftaler, betale for konsultationer og behandlinger, dele dokumenter og meget mere. Og der er ikke behov for teknologisk kyndighed, det er supernemt og venligt. Læs mere om vcita

Egenskaber

  • Aftaleplanlægning
  • Selvbetjeningsportal
  • Fakturering og regninger
  • Til medicinske formål
Caspio er en af verdens førende kodefri platforme til opbygning af kompatible sundhedsapplikationer uden behov for at skulle skrive kode.
Caspio er en af verdens førende lav-kodningsplatform til opbygning af overholdelse ved patientportalapplikationer uden stort behov for at skulle skrive kode. Caspio giver mulighed for at samarbejde effektivt, administrere patienter effektivt og levere personlig pleje ved hjælp af en brugertilpasset alt-i-en-platform, der er bygget til at opfylde organisationers specifikke behov – alt sammen uden behov for en IT-afdeling. Hvorfor sundhedsorganisationer har tillid til Caspio kan ses her. Caspio kan prøves gratis. Læs mere om Caspio

Egenskaber

  • Aftaleplanlægning
  • Selvbetjeningsportal
  • Fakturering og regninger
  • Til medicinske formål