Vi har hjulpet danske virksomheder
med at vælge bedre software i 15 år

Predictive Analytics Software

Predictive Analytics Software hjælper organisationer med at forudsige fremtidige resultater og afdække potentielt profitable handlinger ved at udtrække og analysere aggregerede data vedrørende salg, kunder, økonomi og den overordnede virksomhedsperformance. Disse løsninger benytter integreret datamining, maskinlæring, AI-funktioner og datavisualisering til at opstille prognosemodeller, der kan bruges til forudsigelse af fremtidige trends og resultater.

2 resultater

Business Plan Software til Windows. Generer din komplette økonomiske fremskrivning efter land og økonomisk sektor. Sprog: Engelsk, fransk, spansk.
Business Plan Software. Det genererer den finansielle prognose fremskrivning, herunder budgetter, finansiel evaluering og pengestrøm efter land og økonomisk sektor. Den bruger Excel og Word og har en online manual med eksempler, cases og referencer. Dit projekt er på din pc og ikke i skyen. Intet abonnement, kun én betaling. Lande: alle, Valuta: alle, grænseflade- og rapporteringssprog: engelsk, fransk, spansk, italiensk, o portugisisk. Læs mere om Intecplan

Egenskaber

  • Forudsigelser
  • Dataopdagelse
  • Datablanding
  • Modellering og simulering
Crunchr er en af de mest intuitive virksomhedsløsning til medarbejderanalyser, strategisk arbejdsstyrkeplanlægning og HR-dashboards.
Crunchr er en SaaS-løsning til medarbejderanalyse, strategisk arbejdsstyrkeplanlægning og HR-dashboards. Den giver handlingsorienteret indsigt på tværs af alle HR-domæner. Crunchrs indbyggede datasø konsoliderer data fra forskellige systemer til ét stilrent sted, og alle relevante målinger er allerede indbygget i løsningen. Hvordan kan turnover reduceres? Tilbydes der lige løn? Crunchr giver mulighed for at besvare store talentspørgsmål på få sekunder. Læs mere om Crunchr People Analytics

Egenskaber

  • Forudsigelser
  • Dataopdagelse
  • Datablanding
  • Modellering og simulering