Vi har hjulpet danske virksomheder
med at vælge bedre software i 15 år

Enterprise Architecture Tools

Software til Enterprise Architecture Tools hjælper virksomheder med at udarbejde konceptuelle organisationsmodeller over deres nuværende og fremtidige struktur. De konceptuelle organisationsmodeller hjælper virksomheder med at føre forretningsstrategier ud i livet, styre forandringer, reducere og optimere udgifter samt standardisere og forbedre forretningsprocesser. Med software til Enterprise Architecture Tools er det muligt at opstille og visualisere de konceptuelle organisationsmodeller. Disse modeller og visualiseringer understøtter interessenters beslutningstagen og styrer projekter, så virksomheden kan opnå sine ønskede mål.

2 resultater

Håndtér projekter og forbedr arbejdsgange med Wrikes arbejdsstyringssoftware. Fjern barrierer, find klarhed og overgå mål.
Skab en bedre måde at arbejde på med Wrike arbejdsstyringssoftware. Automatiser tidskrævende administrative opgaver, så du kan fokusere på det arbejde, der betyder mest. Få projekter og arbejdsgange i gang med færdigbyggede skabeloner, øg samarbejdet med intuitive kommunikationsværktøjer og øg synligheden med forskellige projektvisninger. Visualiser projekter med Gantt-diagrammer eller Kanban-tavler og hold interessenter informeret med automatiseret rapportering og statusopdateringer. Alt er muligt med Wrike ved din fingerspids. Læs mere om Wrike

Egenskaber

  • Porteføljestyring
  • Styring af krav
  • Procesmodellering og design
Lobster_data systemet konnekter systemer og mennesker. Nemt og pålideligt. Ét værktøj som kan klare alt. Uden behov for programmering.
Lobster_data er et bruger-venligt softwaresystem for elektronisk dataudveksling og integration af interne virksomhedsapplikationer, som gør det udnødvednigt at bruge mange forskellige og komplekse værktøjer For virksomheder og SMV'er. Et middleware softwaresystem, som styrer og administrerer integration på sikker vis. Som konverterer, manipulerer og transformerer data. Ved hjælp af vores no-code-tilgang er det så nemt at bruge Lobster_data, at du vil få styr på din data- og applikationsintegration på ingen tid. Læs mere om Lobster_data

Egenskaber

  • Porteføljestyring
  • Styring af krav
  • Procesmodellering og design