Vi har hjulpet danske virksomheder
med at vælge bedre software i 15 år

Økonomistyringssystem

Et Økonomistyringssystem anvendes til sporing og analyse af organisationers finansielle stabilitet samt til at forudsige deres fremtidige finansielle performance. Brug Capterra til at finde det rette Økonomistyringssystem til din forretning i Danmark.

2 resultater

Håndtér projekter og forbedr arbejdsgange med Wrikes arbejdsstyringssoftware. Fjern barrierer, find klarhed og overgå mål.
Skab en bedre måde at arbejde på med Wrike arbejdsstyringssoftware. Automatiser tidskrævende administrative opgaver, så du kan fokusere på det arbejde, der betyder mest. Få projekter og arbejdsgange i gang med færdigbyggede skabeloner, øg samarbejdet med intuitive kommunikationsværktøjer og øg synligheden med forskellige projektvisninger. Visualiser projekter med Gantt-diagrammer eller Kanban-tavler og hold interessenter informeret med automatiseret rapportering og statusopdateringer. Alt er muligt med Wrike ved din fingerspids. Læs mere om Wrike

Egenskaber

  • Skatteforvaltning
  • Budgettering/udarbejdelse af prognoser
  • Pengestyring
  • Indtægtsindregning
Med NetSuites økonomistyring kan brugerne planlægge, budgettere, lave prognoser og analysere takket være værktøjer, der hjælper med at styre deres virksomheders økonomi.
NetSuites løsninger til økonomistyring automatiserer centrale økonomiske processer og giver brugerne overblik over tidligere resultater, nuværende økonomiske forhold og forventninger til fremtiden, så de kan tage bedre, databaserede beslutninger. Dashboards og rapporter omdanner finansielle og operationelle data til brugbar forretningsindsigt, styrker kontrollen og sikrer den operationelle effektivitet, mens konsolideringen af økonomiske oplysninger forenkler administrationen af forskellige forretningsenheder, datterselskaber og regioner. Læs mere om NetSuite

Egenskaber

  • Skatteforvaltning
  • Budgettering/udarbejdelse af prognoser
  • Pengestyring
  • Indtægtsindregning