Vi har hjulpet danske virksomheder
med at vælge bedre software i 15 år

Software til bilforhandlerregnskab

Software til bilforhandlerregnskab giver bilforhandlere mulighed for at spore og administrere udgifter og omsætning. Denne type software tilbyder de vigtigste regnskabsfunktioner samt sporing af køretøjsbeholdning. Disse regnskabssystemer er designet til at give økonomisk indsigt og strømline rapportering for bilforhandlere.

1 resultater

NetSuite, der er blandt verdens førende skybaserede ERP'er, giver brugerne det overblik og den kontrol, de behøver for at kunne tage informerede beslutninger og være sikre i deres evne til at vækste.
NetSuite er en skybaseret alt-i-én-løsning til forretningsstyring, der hjælper mere end 32.000 organisationer med at styrke effektiviteten via automatisering af centrale processer og indsigt i realtid i operationelle og økonomiske resultater. Med én samlet, integreret pakke af applikationer til styring af regnskab, ordrebehandling, lagerbeholdning, produktion samt forsyningskæde og lageraktiviteter giver NetSuite virksomheder det fulde overblik og kontrol over deres forretningsaktiviteter. Læs mere om NetSuite

Egenskaber

  • Lagerstyring
  • Realtidsdata
  • Rapportering/analyse