Vi har hjulpet danske virksomheder
med at vælge bedre software i 15 år

Software til elektrisk design

Software til elektrisk design anvendes af stærkstrømsingeniører til at modellere, dokumentere og give estimater for fremtidige systemer eller omorganisere de nuværende, mens overholdelse af industristandarder sikres. Brug Capterra til at finde den rette Software til elektrisk design til din forretning i Danmark.

Filtrer resultater (1)
Tilgængelige lande
Lande, hvor produktet er tilgængeligt. Bemærk: Kundeservice er måske ikke tilgængelig i dette land.
Danmark
Prismuligheder

1 resultater

Arkitektonisk CAD-software, der giver 2D-CAD-tegneværktøjer til at hjælpe brugerne med at optimere tegneopgaver i Adobe Illustrator.
BPT-Pro tilføjer forskellige CAD-funktioner til Adobe Illustrator værktøjskasse, herunder dimensionering, skalering, vinkel og kommentarer. Det giver brugerne mulighed for at måle objekter med stor nøjagtighed. Den tosprogede software angiver målene for enhver form eller ethvert segment, f.eks. lodrette, vandrette, skrå og frit buede linjer. Det har en informationspalet, der viser flere oplysninger i realtid, herunder objektkoordinater, bredde og højde, længde og dimension osv. Gratis prøveversion ( 30 gange ) er tilgængelig. Der kræves ingen registrering ved prøvebrug. Læs mere om BPT-Pro

Egenskaber

  • Symbolbibliotek
  • Styring af overholdelse
  • CAD-værktøjer
  • Værktøjer til systemdesign