Vi har hjulpet danske virksomheder
med at vælge bedre software i 15 år

Data Management Platforme

Software til datastyring analyserer kundedata på tværs af flere kanaler for at styrke målgruppers engagement via marketingkampagner. Disse løsninger analyserer målrettede marketingstrategier på baggrund af fysiske og virtuelle kilder via grafer, diagrammer og andre metoder til datavisualisering, der skaber et datastyret læringsmiljø for reklamebureauer, marketingfolk og forlæggere.

1 resultater

Lobster_data systemet konnekter systemer og mennesker. Nemt og pålideligt. Ét værktøj som kan klare alt. Uden behov for programmering.
Lobster_data er et bruger-venligt softwaresystem for elektronisk dataudveksling og integration af interne virksomhedsapplikationer, som gør det udnødvednigt at bruge mange forskellige og komplekse værktøjer For virksomheder og SMV'er. Et middleware softwaresystem, som styrer og administrerer integration på sikker vis. Som konverterer, manipulerer og transformerer data. Ved hjælp af vores no-code-tilgang er det så nemt at bruge Lobster_data, at du vil få styr på din data- og applikationsintegration på ingen tid. Læs mere om Lobster_data

Egenskaber

  • Målretning til målgruppe
  • Adfærdsanalyse
  • Konkurrenceanalyse
  • Kortlægning af kundernes rejse