Vi har hjulpet danske virksomheder
med at vælge bedre software i 15 år

Whistleblowing-software

Whistleblowing-software bruges som betegnelse for løsninger til styring af whistleblower-sager, som muliggør anonym rapportering for medarbejdere i forbindelse med chikane, bedrageri, tyveri eller anden uetisk aktivitet på arbejdspladsen. Brugerne får adgang til funktioner, som muliggør rapportering via hotlines, e-mail, livechat og andre former for tovejskommunikation. Brug Capterra til at finde den rette Whistleblowing-software til din forretning i Danmark.

1 resultater

Le logiciel konfidal Whistleblower les met gratuitement en conformité avec la directive européenne sur les lanceurs d'alerte et la loi sur la protection des lanceurs d'alerte.
Vil du have en gratis løsning til dine behov for whistleblowing-software? Vælg konfidal. Vores cloud-baserede whistleblowing-softwareløsning hjælper virksomheder med at administrere medarbejderfeedback, rapportere hændelser og sikre whistleblowerens anonymitet. Med konfidals whistleblowing-software er du gratis i overensstemmelse med EU's whistleblower-direktiv og loven om beskyttelse af whistleblowere. Udnyt vores mange ekstra funktioner med vores betalte abonnementer. Læs mere om konfidal

Egenskaber

  • Automatisering af proces/arbejdsgang
  • Rapportering/analyse
  • Flersproget
  • Automatiseret ruteplanlægning