Vi har hjulpet danske virksomheder
med at vælge bedre software i 15 år

Network Access Control (NAC)

Software til Network Access Control (NAC) hjælper med at garantere sikkerheden af et netværks infrastruktur samt de forbundne enheder via håndhævelse af politikker og tildeling af adgangsrettigheder til brugere. Denne software giver adgang til værktøjer, som forbedrer synligheden og compliance-niveauet af endepunkter samt forhindrer uautoriserede brugere i at få adgang til systemet.

1 resultater

Endpoint-beskyttelsesløsning, der hjælper med at oprette hvidlister, blokere ondsindede applikationer og give midlertidig adgang til visse apps.
Application Control Plus er en virksomhedssikkerhedsløsning, der forhindrer ondsindet software i at blive installeret på slutpunkter. Produktet hjælper IT-administratorer med at konfigurere applikationstilladelseslister og sortlister til deres netværk med on-demand applikationsadgang. Løsningen forhindrer effektivt højrisikoapplikationer som End-Of-Life-software, Peer-To-Peer-software som Torrent-downloadere fra at eksistere på netværket. Det indbyggede modul til styring af privilegeret adgang forhindrer administratoradgang i at blive distribueret overdrevent inden for it-netværket. Læs mere om ManageEngine Application Control Plus

Egenskaber

  • Oprettelse af politik
  • Adgangskontrolelementer/tilladelser
  • Flere godkendelsesmetoder
  • System til forebyggelse af indtrængning