Vi har hjulpet danske virksomheder
med at vælge bedre software i 15 år

AI-salgsassistent

AI Sales Assistant er et værktøj, der hjælper salgsteams med det daglige salgsansvar ved at automatisere opgaver og processer. Det tilbyder funktioner såsom opfølgning, kvalifikation af kundeemner, styring af kanaler, vurdering af indtægter dataindtastning, indholdsoprettelse, mødeplanlægning, konversations-AI samt andre salgsunderstøttende funktioner.

1 resultater

monday.com er et skybaseret Work OS, hvor teams driver deres projekter og hverdagsarbejde, uanset om de er på kontoret, hjemme eller på farten.
monday.com er et skybaseret Work OS baseret, hvor teams skaber arbejdsgangs-apps på få minutter til at køre deres processer, projekter og hverdagsarbejde. Teams danner arbejdsgange og projekter uden kodning med en adaptiv platform, der automatiserer manuelt arbejde og forbinder teams i et digitalt arbejdsrum. Platformens funktioner omfatter: tilpasbare skabeloner til arbejdsgange, tidsstyring, automatiseringer, kontrolpaneler og integrationer med populære værktøjer. Flere end 100.000 virksomheder over hele verden benytter monday.com. Læs mere om monday sales CRM

Egenskaber

  • AI-/maskinlæring
  • Til salgsteams/organisationer
  • Salgsaktivitetsledelse
  • Samtaleintelligens
  • CRM