Vi har hjulpet danske virksomheder
med at vælge bedre software i 15 år

Software til generativ AI

Generativ AI er et underområde inden for kunstig intelligens, som fokuserer på at generere nyt indhold eller nye data baseret på eksisternede eksempler. Det indebærer brug af maskinlæringsalgoritmer til at skabe nyt og originalt indhold, der efterligner eller ligner en bestemt type data. Generativ AI fungerer ved, at man træner en model på en på en stor datamængde, og derefter anvender modellen til at generere nye eksempler, som ligner de oprindelige data. Det består af to hovedkomponenter: en generator og en diskriminator. Generatoren genererer nyt indhold, mens diskriminatoren evaluerer, om det genererede indhold er ægte eller falskt. Generativ AI anvendes i flere applikationer såsom billedgenerering, tekstgenerering og musikkomposition. Det har potentiale til at revolutionere kreative områder ved at assistere kunstnere, designere og forfattere i at producere nyt og unikt indhold. Det har også betydning for dataforøgelse, anomalidetektering og andre områder, hvor generering af syntetiske data er nyttigt.

Filtrer resultater (1)
Tilgængelige lande
Lande, hvor produktet er tilgængeligt. Bemærk: Kundeservice er måske ikke tilgængelig i dette land.
Ingen produkter tilgængelige i Danmark
Prismuligheder
1 resultater
neuroflashs AI-drevne software til udarbejdelse af marketingtekster hjælper marketingteams med at skabe korte og lange tekster meget hurtigere.
neuroflash er en AI-tekstforfatter, der skaber korte og lange tekster meget hurtigere, på en smartere, mere intuitiv og effektiv måde. neuroflash er Europas nr. 1 AI Content Suite, som over 500.000 brugere har tillid til. 💡 Skriv meget hurtigere, som en professionel. 💬 Brug ChatFlash og skab personligheder. 📊 Vi tilbyder en række forskellige teksttyper såsom blogartikler, sociale medier, omskrivninger og meget mere. 🔎 Brug vores SEO-værktøj til direkte at optimere hver enkelt tekst og påvirke kvaliteten. 🎨 Skab unikke billeder med vores ImageFlash. Læs mere om neuroflash

Egenskaber

  • Indholdsgenerering
  • Naturlig sprogbehandling
  • Brugertilpasning og anbefalinger
  • Transformermodel
  • Grundmodel