Vi har hjulpet danske virksomheder
med at vælge bedre software i 15 år

Velkommen til Capterra

Software kan hjælpe dig med at spare tid og løse problemer, men det er nogle gange svært at finde den rigtige løsning for dig. Der kan Capterra hjælpe.

Gennemse softwarekategorier

Vores historie

Læs forneden for at få mere at vide om Capterras rejse til at blive en af de bedste leverandører af softwareanmeldelser.

Grundlagt for at hjælpe dig

I 1999 ledte vores grundlægger, Michael Ortner, efter ny software og fandt ud af, at processen var forvirrende og tidskrævende.

Han besluttede, at der måtte være en bedre måde.

Og således, finansieret af optimisme og udholdenhed (og en kæmpe stor kreditkortgæld), grundlagde han Capterra.

Gratis fra begyndelsen

Som en lille virksomhed har vi førstehåndserfaring med at tid og penge altid er knappe. Derfor har vores websted, værktøjer til softwaresøgning og andre ressourcer altid været gratis.

Vores virksomhed kører rundt, fordi leverandører betaler os, når de får webtrafik direkte fra vores side. Når det er sagt, så viser vi alle softwareleverandører, vi kan finde i vores katalog – ikke kun dem, der betaler os. På den måde har man adgang til det fulde univers af valgmuligheder, som er tilgængeligt for en, så der kan findes et match.

Det rigtige, ikke det nemme

I 2008 blev vi en af de første websteder med virksomhedssoftware, der tilbyder anmeldelser. Helt ærligt, vi har været meget spændte på beslutningen. Der har været modstand fra nogle af vores virksomhedssoftwareleverandører – vores kunder – som frygtede idéen om at synliggøre negative anmeldelser om deres produkter.

Med fare for at tabe kunder (i en tid, hvor vi stadig levede fra hånden til munden) stolede vi på vores mavefornemmelse. Vi tror på at gøre det rigtige for vores brugere, hvilket er ensbetydende med at levere så nyttige informationer som muligt – de gode, de dårlige og hvad end man ellers har brug for til at kunne træffe den mest velinformerede beslutning for ens virksomhed.

Med flere end 136.501 bekræftede anmeldelser offentliggjort på webstedet og tusindvis flere tilføjet hver måned kan Capterra nu tilbyde en af de mest robuste og brugerdrevne softwareperspektiver i verden.

Udvikling som en del af Gartner

I 2015 blev vi opkøbt af Gartner og blev en del af Digital Markets-familien af brands. Denne afdeling, som består af Capterra, Software Advice og GetApp, deler vores værdier og passion for at hjælpe alle virksomheder med at vokse – i dag og altid.

Derfor er Capterra gratis

Capterra er gratis for brugere, fordi leverandører betaler os, når de får webtrafik og salgsmuligheder. Capterras produktlister inkluderer alle leverandører – ikke kun dem, der betaler os – således at man kan træffe den mest velinformerede købsbeslutning som muligt.