Vi har hjulpet danske virksomheder
med at vælge bedre software i 15 år

Capterras hovedkontor

Software kan hjælpe dig med at spare tid og løse problemer, men det er nogle gange svært at finde den rigtige løsning for dig. Der kan Capterra hjælpe.

Gennemse softwarekategorier

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Capterra er et websted til sammenligning af software, og vi ejer ikke noget af softwaren. Kontakt leverandøren direkte for prisforespørgsler og specielle tilbud. Kontaktoplysninger for softwareleverandører kan findes på deres websteder ved at bruge linket i deres Capterra-profil. Har du stadig spørgsmål til os, kan du skrive til os på [email protected]

Capterra er et websted til sammenligning af software, og vi ejer ikke noget af softwaren. Kontakt leverandøren direkte ved forespørgsler angående softwarens funktionalitet, kompatibilitet eller implementering. Kontaktoplysninger for softwareleverandører kan findes på deres websteder ved at bruge linket i deres Capterra-profil. Hvis du stadig har spørgsmål til os, kan du skrive til os på [email protected]

Capterra er en selvbetjeningsplatform, hvor vi vejleder om, hvordan man finder den bedste software til jeres behov. Se vores videovejledning, eller kom i gang med softwaresøgningen nu ved at bruge søgefeltet foroven. Søgeresultaterne kan tilpasses ved at bruge filtrene til venstre og vælge fra vores tusindvis af leverandører for at få mere at vide. Sammenlign op til fire softwareprodukter side om side for at undersøge deres vigtige forskelligheder. Kontakt leverandøren direkte for at få mere at vide om den valgte software.

Man kan anmelde al software ved at søge efter det produkt, man ønsker at anmelde med knappen “Skriv en anmeldelse.” Vi accepterer anmeldelser indsendt på det lokale sprog af brugerens land. Derudover har alle anmeldelser på et fremmedsprog en oversættelsesknap, hvor brugere kan oversætte dem til det passende sprog. Som en neutral indholdsplatform er vi afhængige af, at vores brugere deler retvisende og ærlige detaljer om deres softwareoplevelser. Besøg vores Side med ofte stillede spørgsmål om anmeldelser for at få flere oplysninger om anmeldelser.

Capterra er et websted til sammenligning af software, og vi ejer ikke noget af softwaren. Hvis du ønsker at opsige et betalingsabonnement, skal du kontakte leverandøren direkte. Har du stadig spørgsmål til os, kan du skrive til os på [email protected]

Capterra er et websted til sammenligning af software, og vi ejer ikke noget af softwaren. Kontakt leverandøren direkte ved uventede gebyrer eller finansielle spørgsmål. Kontaktoplysninger for softwareleverandører kan findes på deres websteder ved at bruge linket i deres Capterra-profil. Har du stadig spørgsmål til os, kan du skrive til os på [email protected]

Capterra hjælper virksomheder verden over med at finde den rigtige software til deres behov. Capterra, som er grundlagt i 1999, tilbyder et verdensomspændende produktudvalg, verificerede brugeranmeldelser, uafhængig research og skræddersyede sammenligningsværktøjer til mere end fem millioner markedskøbere, så de får en pålidelig og sikker oplevelse hver måned.

Bed om en gratis basispost, eller læs mere om vores tilbud med et premium-estimat. Hvis dun har brug for mere hjælp, så send os en mail på [email protected].

Kom i gang, og læs mere om vores premiumposter her. Hvis du har brug for mere hjælp, så send os en mail på [email protected].

Du kan få adgang til og opdatere din profil under fanen Poster i GDM Vendor Portal. Hvis du har mistet dine loginoplysninger, kan du kontakte din salgsrepræsentant direkte. Hvis du ikke ved, hvem din salgsrepræsentant er, kan du kontakte [email protected] for at få hjælp og support.

Loginoplysninger bliver sendt via mail, når vi først opretter din post. Tjek din indbakke. Hvis du har mistet dine loginoplysninger, skal du kontakte din salgsrepræsentant direkte. Hvis du ikke ved, hvem din salgsrepræsentant er, kan du kontakte [email protected] for at få hjælp og support.

Du kan få adgang til målinger for kampagneresultater under fanen Indsigter i Gartner Digital Markets-Vendor Portal. For mere avancerede analyser af resultater og optimering kan du kontakte din salgsrepræsentant direkte. Hvis du ikke ved, hvem din salgsrepræsentant er, skal du klikke på afsnittet Ofte stillede spørgsmål om konto i Gartner Digital Markets Vendor Portal.

Capterras hovedkontor

1201 Wilson Blvd
9th Floor
Arlington, VA 22209

Lokalt kontor


[email protected]